Preču zīme apliecina, ka produkta vai pakalpojuma izcelsmes vieta ir Siguldas novads. Preču zīmes mērķis ir popularizēt Siguldas novadā radītos produktus un sniegtos pakalpojumus, kā arī veicināt to atpazīstamību.
Dabas laboratorija preču zīmi ieguva 2017.gadā. Vienmēr lepojamies, ka esam siguldieši un varam pārstāvēt Siguldu!
Lai skaistums, ko dāvājusi daba Siguldā, ar mūsu produktiem, nonāk līdz katram no Jums!
Diena ir laba, ja sākas ar DABLAB!
]]>Šādi iegūtas sulas var saukt par dzīvām, jo tās ir nepasterizētas un nav pakļautas papildus apstrādei, tādejādi maksimāli saglabājot vitamīnus, minerālvielas un vērtīgos enzīmus. Sulas ir bez mākslīgām piedevām, garšas pastiprinātājiem, tās netiek atšķaidītas ar ūdeni.
Sulas tiek pildītas 0,33 l pudelēs, kur, katras sulu pudeles saražošanai, tiek izmantots vairāk kā puskilograms augļu, ogu, dārzeņu un zaļumu.
Aukstā spieduma sulu iegūšanas metode augļus un dārzeņus nevis sagriež ar asmeņiem, bet pilnībā izspiež (presējot), tādejādi iegūstot augstvērtīgu produktu.
Dzerot sulas ikdienā var uzlabot pašsajūtu, vielmaiņu, ādas izskatu. Kopumā uzlabojas vispārējais veselības stāvoklis, jo tiek saņemti dabīgi vitamīni, kas stiprina imūnsistēmu un aizsargā organismu.
Augstvērtīgi iegūta sula ir kā labākais “fast food” cilvēka organismam. Uzsūcoties dažu minūšu laikā, tiek saņemta ātra, dabīga un īsta palīdzība praktiski jebkurā situācijā.
Dabas Laboratorijas piedāvātajās sulās un šotiņos veselīgais mijas ar garšīgo. Katra sula un šotiņš sniedz baudījumu garšas kārpiņām, tajā pašā laikā nodrošinot visu nepieciešamo organismam.
Diena ir laba, ja sākas ar DABLAB!
]]>Neskatoties uz to vai tā būs jūsu pirmā sulu kūre vai jau esat zinātājs šajā jomā, DABLAB sulu kūre ir izstrādāta, lai JŪS sasniegtu labākos rezultātus.
]]>Neskatoties uz to, vai šī ir Jūsu pirmā sulu kūre, vai jau esat zinātājs šajā jomā, DabLab sulu kūre ir izstrādāta, lai Jūs sasniegtu labākos rezultātus.
Sulu kūres padomi:
1. Sagatavošanās - labākam rezultātam, 1 līdz 2 dienas pirms sulu kūres, ieteicams samazināt vai pilnībā izslēgt alkoholu, kofeīnu saturošu un termiski apstrādātu produktu iekļaušanu ēdienkartē, kā arī izvairīties no dzīvnieku izcelsmes, piena, miltu un rafinētiem produktiem.
2. Ieteikumi - dzeriet sulas ik pēc 2,5 vai 3 stundām un vismaz 250 ml ūdens pēc katras sulas. Ieteicams pilnībā atteikties no alkohola, smēķēšanas, termiski apstrādāta ēdiena, dzīvnieku izcelsmes, piena, miltu un rafinētiem produktiem, tas noteikti traucēs attīrīšanās procesam.
3. Sulu secība - nav noteikta, bet iesakām vienkāršu principu pēc krāsām: dzeltenā/oranžā no rīta, sarkanā - dienas laikā, zaļā - vakarā. Zaļais un ingvera šotiņš ir kā palīgi sulu kūres laikā. Ingvera šotiņu iesakām lietot dienas pirmajā pusē, jo tam ir uzmundrinošs efekts, bet zaļo – pēcpusdienā. Ingvera šotiņu, ja tas šķiet par stipru, varat lietot kopā ar siltu ūdeni.
4. Izsalkums - ja tiešām ļoti vēlaties ēst, tad sagatavojiet nelielu burkānu, selerija kātus vai lapu salātus, tas ļoti neietekmēs jūs attīrīšanos.
5. Fiziskā slodze - kūres laikā ir pieļaujama(3 dienu kūrei iesakām slodzi samazināt), vērojiet sevi un iespējami palieciet komforta zonā, ja jūtaties slikti, samaziniet vai pārtrauciet slodzi. Ja kūres(3 dienas) laikā sportojat, iesakām ingvera šotiņu šķaidīt ar ūdeni un pievienot nedaudz medu, tas sniegs papildus enerģiju.
6. Pēc sulu kūres - ir ļoti svarīgi pakāpeniski atgriezties pie ierastās pārtikas. Sākumā ieteicams uzņemt tikai šķidru ēdienu - smūtijus, krēmzupas, vēlāk jau viegli sagremojamu ēdienu, un tā pamazām atgriezties pie ierastās ēdienkartes. 1-2 dienas izvairieties no dzīvnieku izcelsmes, piena, miltu un rafinētiem produktiem.
Jautājumi - sazinies ar mums, ja radušies vēl kādi papildus jautājumi: dabaslaboratorija@gmail.com
]]>